Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Van dagvers vlees tot fijne charcuterie

Slagerij-Traiteur Klavertje beschikt over een gevarieerd aanbod van dagvers rundsvlees van verschillende rassen, varkensvlees en gevogelte. Geselecteerd op basis van kwaliteit en smaak, worden alle vleeswaren geleverd door lokale kwekers. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor seizoensgebonden vlees zoals wild, konijn, lams- en schapenvlees, kalkoen, parelhoen en ander gevogelte.

Naast vers vlees staan we ook in voor een uitgebreid assortiment huisbereide, artisanale charcuterie en fijne vleeswaren. Deze worden vervaardigd met verse producten en aandacht voor authentieke smaken van weleer. Naast charcuterie bieden wij diverse soorten versbereid broodbeleg aan en een ruime keuze aan kazen van lokale en buitenlandse oorsprong.

In ons aanbod koud klaargemaakte vleeswaren kan u kiezen uit heel gevarieerde schotels voor barbecue, gourmet, teppanyaki, fondue en pan- of ovenklare gerechten.

Traiteurgerechten voor elke lekkerbek 

Onze traiteurafdeling staat dagelijks in voor een aanbod koude en warme gerechten met vlees of vis, verse groenten en fruit. U kan zelfs op aanvraag kiezen voor vegetarische alternatieven van onze traiteurgerechten. Klavertje is zowel gekend voor klassiekers zoals een rijk gevulde spaghettisaus, vol-au-vent of moussaka, als voor gerechten uit grootmoeders keuken, zoals traag gegaard spek met uien en kruiden.

Onze winkel biedt bovendien een gevarieerd aanbod van producten om zelf te kokkerellen. Zo vindt u er diverse sausen, diepvries aardappelgarnituren, hapjes voor bij de aperitief en kwaliteitsvol roomijs.

Zin in een gezellige etentje? Bij Slagerij-Traiteur Klavertje vindt u alles: van aperitiefhapjes tot een voor- en hoofdgerecht en een heerlijk dessert. Plant u een uitgebreide familiemaaltijd met verschillende gangen? Bestel dan minstens twee dagen op voorhand uw maaltijd  telefonisch of online, en geef ons het aantal gasten door. Klavertje zorgt voor de rest!

Onze service & troeven

Uitgebaat door slager Luc en traiteur Nele, en bijgestaan door een team zorgvuldig opgeleide medewerkers, vormt Klavertje een vaste waarde voor kwaliteitsvlees en lekkere, huisbereide gerechten in Oostnieuwkerke en omstreken. Elke dag opnieuw staat het team voor u klaar om u het beste uit hun slagerij en keuken aan te bieden. 

Hebt u vragen over de herkomst, bereiding of ingrediƫnten van onze producten? Bent u op zoek aan kook- en baktips om zelf een heerlijk gerecht klaar te maken? Aarzel niet en vraag gerust!


Reken alvast op:

  • een ruime keuze kwaliteitsvol vlees van eigen bodem
  • huisbereide verse charcuterie en traiteurgerechten
  • fijne vleeswaren, vis, kazen en andere voedingswaren
  • telefonisch en online bestellen en leveren in een straal van 20-25 km
  • onze vakkennis, ervaring en advies voor een heerlijke maaltijd